Jobba hos oss

7 november, 2017

Entreprenadelektriker

Vi söker erfarna installationselektriker som gillar att arbeta i ett högt tempo. Vi strävar alltid efter att uppnå de bästa resultaten för våra kunder utan att göra avkall på kvalitén. Goda förtjänstmöjligheter till rätt individ.

Vi förutsätter att du som söker har social kompetens, gillar att arbeta tillsammans med andra i arbetslaget och har flerårig erfarenhet av elinstallationsbranschen. Fullgjord elektrikerutbildning och körkort är krav.

Urval på ansökningar görs löpande.

Välkommen med din ansökan och CV till info@elektrotjanst-katrineholm.se.

Serviceelektriker

Vi söker en erfaren och säljande serviceelektriker som gillar att ha direktkontakt med kunder och att arbeta självständigt.
Vi förutsätter att du som söker har social kompetens är serviceinriktade och har flerårig erfarenhet av elinstallationsbranschen. Fullgjord elektrikerutbildning och körkort är krav.
Som serviceelektriker ska du självständigt kunna ansvara för planering och genomförande av arbetet samt avslut i form av faktureringsunderlag.

Urval på ansökningar görs löpande.

Välkommen med din ansökan och CV till info@elektrotjanst-katrineholm.se.

Vitvarutekniker

Vi söker en erfaren vitvarutekniker.
Du kommer att reparera vitvaror i fält på plats hos våra kunder, visst reparationsarbete på vår verkstad kan också förekomma.

Som vitvarutekniker ska du självständigt kunna ansvara för planering och genomförande av arbetet samt avslut i form av faktureringsunderlag.

Du som söker är kundorienterad, social, positiv, serviceinriktad, har körkort och flerårig erfarenhet gällande reparationer av vitvaror.

Urval på ansökningar görs löpande.

Välkommen med din ansökan och CV till info@elektrotjanst-katrineholm.se. 

Vi söker nu en driven och ambitiös köksansvarig butikssäljare

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som butikssäljare på Elektrotjänst arbetar du med att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande, samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkt hem. Tillsammans med övriga medarbetare ser du till att butiken alltid håller högsta klass vad gäller ordning, prisskyltning och varuexponering. Du kommer arbeta med att rita kök och ansvara för vitvaror i butik.

Vi söker en person till heltid. Tillträde till tjänsten är planerad snarast. Intervjuer kommer hållas löpande under ansökningstiden.

Din profil

Du har erfarenhet från försäljning av kök, form och färg. Meriterande om du har produktkunskap inom Winner ritprogram, vitvaror, el eller värmepumpar. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du är serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger. Körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Strömberg på 0150 13045.

Ansökan skall vara oss tillhanda senast den 12 december. Maila din ansökan och CV till ms@elektrotjanst-katrineholm.se eller skicka till Elektrotjänst i Katrineholm AB, Box 19, 641 21 Katrineholm.