Jobba hos oss

7 november, 2017

Ekonomi- och löneadministratör

En trotjänare går i pension. Vi söker därför en person till tjänsten som ekonomi- och löneadministratör.

Som ekonomi- och löneadministratör ansvarar du bland annat för debitering, fakturering till kunder, månadsvis lönekörning för arbetare och tjänstemän, uppbördsdeklarationer, rapportering till myndigheter och pensionsbolag, registrera ROT och RUT hos Skatteverket.

Vi använder Hantverksdata/Entré som är ett affärssystem speciellt utvecklat för entreprenad- och serviceföretag inom elbranschen. Entré hanterar hela administrationen i ett och samma system med komplett integration. Erfarenhet av Entré är en fördel men inget krav.

Vi söker dig som har minst ekonomisk gymnasial utbildning och med några års arbetslivserfarenhet som ekonomi- och/eller löneadministratör. Har du dessutom kännedom om Installationsavtalet är det ett plus. Du behärskar svenska i tal och skrift samt är en erfaren användare av Officepaketet.

Du som söker är serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Vidare har du ett brinnande intresse för siffror och administrativt arbete samt vana att tolka lagar och avtal. Du är självgående och tar egna initiativ. Du har förmågan att prioritera och klarar av att hantera periodvis hög arbetsbelastning. Du trivs i en mindre arbetsgrupp. Du är social och har lätt att kommunicera i tal och skrift.

Vi erbjuder dig möjlighet till internutbildning och att arbeta parallellt under en tid för att du ska vara inarbetad och känna dig trygg i din nya anställning.

Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse, bra möjligheter för rätt person.

Skicka din ansökan snaras med CV och en kort beskrivning om dig självt då rekryteringsarbetet sker löpande.

För ansökan och ytterligare information om tjänsten kontakta Agne Carlsson, 0150-130 34, alternativt ac@elektrotjanst-katrineholm.se 

 

 

 

Entreprenadelektriker

Vi söker erfarna installationselektriker som gillar att arbeta i ett högt tempo. Vi strävar alltid efter att uppnå de bästa resultaten för våra kunder utan att göra avkall på kvalitén. Goda förtjänstmöjligheter till rätt individ.

Vi förutsätter att du som söker har social kompetens, gillar att arbeta tillsammans med andra i arbetslaget och har flerårig erfarenhet av elinstallationsbranschen. Fullgjord elektrikerutbildning och körkort är krav.

Urval på ansökningar görs löpande.

Välkommen med din ansökan och CV till info@elektrotjanst-katrineholm.se.

Serviceelektriker

Vi söker en erfaren och säljande serviceelektriker som gillar att ha direktkontakt med kunder och att arbeta självständigt.
Vi förutsätter att du som söker har social kompetens är serviceinriktade och har flerårig erfarenhet av elinstallationsbranschen. Fullgjord elektrikerutbildning och körkort är krav.
Som serviceelektriker ska du självständigt kunna ansvara för planering och genomförande av arbetet samt avslut i form av faktureringsunderlag.

Urval på ansökningar görs löpande.

Välkommen med din ansökan och CV till info@elektrotjanst-katrineholm.se.

Vitvarutekniker

Vi söker en erfaren vitvarutekniker.
Du kommer att reparera vitvaror i fält på plats hos våra kunder, visst reparationsarbete på vår verkstad kan också förekomma.

Som vitvarutekniker ska du självständigt kunna ansvara för planering och genomförande av arbetet samt avslut i form av faktureringsunderlag.

Du som söker är kundorienterad, social, positiv, serviceinriktad, har körkort och flerårig erfarenhet gällande reparationer av vitvaror.

Urval på ansökningar görs löpande.

Välkommen med din ansökan och CV till info@elektrotjanst-katrineholm.se. 

Vi söker nu en driven och ambitiös Vitvarusäljare

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som butikssäljare på Elektrotjänst arbetar du med att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande, samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkt hem. Tillsammans med övriga medarbetare och din butikschef ser du till att butiken alltid håller högsta klass vad gäller ordning, prisskyltning och varuexponering. Vi söker en person till heltid. Intervjuer kommer hållas löpande under ansökningstiden.

Din profil

Du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln, meriterande om du har produktkunskap inom vitvaror, el eller värmepumpar, alternativt att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du är serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar och helger. Körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Strömberg på 0150 13045.

Ansökan skall vara oss tillhanda senast den 6 februari. Maila din ansökan och CV till ms@elektrotjanst-katrineholm.se eller skicka till Elektrotjänst i Katrineholm AB, Box 19, 641 21 Katrineholm.