Företaget

16 juni, 2016

dav

Det fanns en tid då vi alla trodde att 2000-talet skulle innebära att vi tog oss till jobbet i flygande fordon. Och att maten skulle ersättas med en liten tablett. Så blev det inte. Istället kom den tekniska utvecklingen att handla om energieffektiva lösningar och små datorer i snart sagt allting runt omkring oss. Därför är allt – från kommunikation mellan människor till kollektivtrafik och ekonomiska transaktioner – beroende av trygg och säker elförsörjning. Elektricitet är idag viktigare än någonsin tidigare.

När vi på Elektrotjänst installerade mjölkkylare åt Sveriges bönder i början av 50-talet bidrog vi till att förenkla människors vardag. Då visste vi inte att vi många år senare skulle ha deltagit i stora infrastrukturprojekt tillsammans med till exempel Storstockholms lokaltrafik och Trafikverket.

Men vi är nyfikna av oss – och då liksom nu har vi alltid sett till att skaffa oss den senaste kunskapen och kompetensen inom våra verksamhetsområden. För vem vet vad som väntar bakom knuten, i det vi kallar framtiden. Men vi känner oss redo att möta den.