Jobba hos oss

7 november, 2017

VILL DU VARA EN DEL AV ETT KOMPETENT, TRYGGT OCH FRAMGÅNGSRIKT FÖRETAG?

Vi är ett teknikföretag som bygger på tradition. Det innebär att vi har kompetens och erfarenhet för att kunna ta till oss allt från små servicearbeten till stora installationsentreprenader.

Butikssäljare till ELON i Flen

Vi söker nu drivna och ambitiösa butikssäljare till vår nya butik ELON i Flen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som butikssäljare på ELON arbetar du med att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande, samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkt hem. Tillsammans med övriga medarbetare ser du till att butiken alltid håller högsta klass vad gäller ordning, prisskyltning och varuexponering.

Vi söker flera personer till heltid eller deltid. Tillträde till tjänsten är planerad mars till maj. Intervjuer kommer hållas löpande under ansökningstiden.

Din profil:
Du har intresse för försäljning. Meriterande om du har erfarenhet från butik.
Du är serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik och har goda datorkunskaper.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Marcus Strömberg, 015013045.

Maila din ansökan och CV till marcus.stromberg@elon.se

Entreprenadelektriker

Vi söker erfarna installationselektriker som gillar att arbeta i ett högt tempo.
Vi strävar alltid efter att uppnå de bästa resultaten för våra kunder utan att göra avkall på kvalitén. Då flertalet av våra entreprenader bedrivs på annan ort, så kallade traktamentsarbeten, är det positivt om du kan delta i dessa.
Mycket goda förtjänstmöjligheter till rätt individ. Vi förutsätter att du som söker har social kompetens, gillar att arbeta tillsammans med andra i arbetslaget och har flerårig erfarenhet av elinstallationsbranschen. Fullgjord elektriker-utbildning och körkort är krav.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Henrik Norsell,

0150-130 35, henrik.norsell@elektrotjanst-katrineholm.se

Serviceelektriker

Vi söker en erfaren och säljande serviceelektriker som gillar att ha direktkontakt med kunder och att arbeta självständigt.
Vi förutsätter att du som söker har social kompetens är serviceinriktade och har flerårig erfarenhet av elinstallationsbranschen. Fullgjord elektrikerutbildning och körkort är krav.

Som serviceelektriker ska du självständigt kunna ansvara för planering och genomförande av arbetet samt avslut i form av faktureringsunderlag.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Mikael Wessberg, 0150-130 49, mikael.wessberg@elektrotjanst-katrineholm.se

Urval på ansökningar görs löpande.

Välkommen med din ansökan och CV till info@elektrotjanst-katrineholm.se

 

Vitvarutekniker

Vi söker en erfaren vitvarutekniker.
Du kommer att reparera vitvaror i fält på plats hos våra kunder, visst reparationsarbete på vår verkstad kan också förekomma.
Som vitvarutekniker ska du självständigt kunna ansvara för planering och genomförande av arbetet samt avslut i form av faktureringsunderlag.
Du som söker är kundorienterad, social, positiv, serviceinriktad, har körkort och flerårig erfarenhet gällande reparationer av vitvaror.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Mikael Wessberg, 0150-130 49, mikael.wessberg@elektrotjanst-katrineholm.se

Urval på ansökningar görs löpande.

Välkommen med din ansökan och CV till info@elektrotjanst-katrineholm.se

 

Säkerhetstekniker

Vi söker nu en erfaren säkerhetstekniker.
Uppdragen kan innehålla såväl inbrotts-, brandlarm, passersystem och kameraövervakning.
Våra kundgrupper finns inom bostad, kontor, handel, industri och offentlig sektor.

Du som söker är tekniskt intresserad, nyfiken, kundorienterad, social, positiv, serviceinriktad, har körkort och flerårig erfarenhet som säkerhetstekniker. Fullgjord utbildning som elektriker eller säkerhetstekniker och körkort är ett krav.

Elektrotjänst är en certifierad anläggarfirma för säkerhetsanläggningar vilket innebär att registerutdrag ur rikspolisens belastningsregister kommer att begäras.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Henrik Norsell, 0150-130 35, henrik.norsell@elektrotjanst-katrineholm.se

Urval på ansökningar görs löpande.

Välkommen med din ansökan och CV till info@elektrotjanst-katrineholm.se