Jobba hos oss

7 november, 2017

VILL DU VARA EN DEL AV ETT KOMPETENT, TRYGGT OCH FRAMGÅNGSRIKT FÖRETAG?

Elektrotjänst i Katrineholm AB har sitt säte i Katrineholm. Företaget utför elinstallationer och entreprenader över hela Sverige.

Vi har stor teknisk kompetens inom ett brett område, från data- och teleinstallationer till låg- och högspänningsinstallationer. Vi har en lång erfarenhet att utföra arbeten i speciella miljöer såsom flygfält, vägar, järnvägar, tunnelbana och bergrum.

Entreprenadelektriker

Vi söker erfarna installationselektriker som gillar att arbeta i ett högt tempo.
Då flertalet av våra entreprenader bedrivs på annan ort, så kallade traktamentsarbeten, är det positivt om du kan delta i dessa.

Vill du ha möjlighet att tjäna 35 000 kronor i månanden, efter skatt?

Vill du ha möjlighet till 36 timmars arbetsvecka?

Vill du jobba hos en seriös arbetsgivare?

Vill du vara en del i spännande projekt?

Är du villig att vara hemifrån några dagar i veckan?

Är du en bra elektriker?

Vill du veta mera? Om svaret är ja så mejla dina kontaktuppgifter och CV till info@etjab.se så kallar vi dig till ett personligt möte där vi berättar mera.

Serviceelektriker

Vi söker en erfaren och säljande serviceelektriker som gillar att ha direktkontakt med kunder och att arbeta självständigt.
Vi förutsätter att du som söker har social kompetens är serviceinriktade och har flerårig erfarenhet av elinstallationsbranschen. Fullgjord elektrikerutbildning och körkort är krav.

Som serviceelektriker ska du självständigt kunna ansvara för planering och genomförande av arbetet samt avslut i form av faktureringsunderlag.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Tomas Järperud, 0150-130 37, tomas.jarperud@elektrotjanst-katrineholm.se.
Urval på ansökningar görs löpande.
Välkommen med din ansökan och CV till info@etjab.se